Привітання з днем футболу в Україні

Найкращі привітання з днем футболу в Україні


І футболістів, і фанатів

Сьогодні привітаю я!

Велике свято для футболу

Стрічає українська земля.

Нехай футбол наш процвітає,

Нехай грає дітвора.

Я всім любителям футболу

Бажаю щастя і добра.


З Всеукраїнським днем футболу

Вас я вітаю,

Синьо-жовтим на полі

Я перемог бажаю.

Бажаю, щоб голів

Пропущених не знали,

вболівальників грою

Прекрасною дивували.


Вітаю зі Всеукраїнським днем футболу і бажаю захоплюючих матчів і переможних ігор, сил та величезного оптимізму, відмінної форми і здоров’я, високих цілей і грандіозних успіхів, крутих фінтів та побільше голів у ворота суперника.


Вітаю з Всеукраїнським днем футболу і хочу побажати якщо грати, то красиво, якщо хворіти, то голосно, якщо прагнути, то до перемоги, якщо любити, то рідних, друзів, своє життя і, звичайно ж, футбол. Хай крики «оле-оле» підбадьорюють твоє серце, нехай постійно доля дає тобі паси удачі.


Вітаю з Всеукраїнським днем футболу і бажаю захоплюючих матчів і переможних ігор, бравих сил і величезного оптимізму, відмінної форми і відмінного здоров’я, високих цілей і грандіозних успіхів, крутих фінтів і більше голів у ворота суперника.


Вітаємо усіх фанів і просто любителів футболу зі святом, адже сьогодні Всеукраїнський День Футболу. Нехай у цей день протиборство між клубами не виявиться причиною розбіжностей, адже всі ми любимо одне: прекрасну гру, яка об’єднує нас багато років.


Нехай кожна мета буде пробита м’ячем, нехай ворота щастя і везіння супроводжують вас на шляху. А кожен забитий гол буде тільки на вашу користь. Нехай захоплююча гра футболу впевнено несе вас вдалину. Щоб голи були не тільки на полі, але й в особистому житті, а віддані фанати носили на руках, звеличуючи лаври перемоги тільки над вами. Знайте – ви найкращі гравці не Землі.


У Всеукраїнський день футболу я поспішаю передати гаряче привітання тим, хто грає в нього, і тим, хто вболіває за гравців! Нехай ноги гравців будуть жвавими, а у фанатів не закінчуються гасла на підтримку улюбленців! Щоб ті й інші жили дуже щасливо!