Мудрик: Невезіння завадило нам виграти цей матч

Михаил Мудрик, Getty Images

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик прокоментував нічию з Шотландією (0:0) у заключному турі Дивізіону В Ліги націй.

“Були моменти, коли м’яч не летів, коли диво-сейви були, коли просто не могли влучити у ворота. Я не знаю. Такі моменти складно коментувати. Коли м’яч летить у дев’ятку, а воротар відбиває, як це можна назвати? Або коли м’яч зрізався з ноги… Такі моменти трапляються”.

“Я вважаю, що наша команда обігравала суперника у всіх компонентах. Але трохи невезіння завадило нам виграти цей матч”.

“Скажу чесно, за такої підтримки з боку вболівальників просто неможливо грати погано. Після гри ми зробили коло, і я ще раз підійшов до вболівальників, ще раз їм поаплодував. Настільки класно, коли люди не просто приходять і дивляться футбол, а приходять і вболівають. Я бачив, як очі наших уболівальників горіли нашою грою, результатом. Це дорогого коштує. Хочу подякувати всім уболівальникам”.

“Нам трохи не вистачило, але наступного разу ми станемо кращими. Не будемо зупинятися на досягнутому. Сподіваюся, результати теж покращаться, до цього прагнутимемо”.

Збірна України зіграла внічию з Шотландією (0:0) і посіла друге місце у групі 1 Дивізіону В із 11 очками. Мудрика було визнано Левом матчу – за гравця проголосували 34% уболівальників.

Україна потрапила до третього кошика кваліфікації на Євро-2024. Жеребкування групового раунду відбору чемпіонату Європи-2024 відбудеться у неділю, 9 жовтня у Франкфурті-на Майні. Початок о 13:00 за київським часом.