Вівчаренко: Найважчий рік для всіх нас, не тільки для футболу, а й для країни

Константин Вивчаренко, фото — fcdynamo.com

Захисник Динамо Костянтин Вівчаренко прокоментував підсумки 2022 року для команди та України загалом.

“Це був найважчий рік для всіх нас, не тільки для футболу, а й для всієї країни. Що ж стосується футбольної складової, то ми багато подорожували з одного міста в інше, не мали постійного місця базування – це було складно, тому що цього року ми провели дуже багато матчів. Переїзди забирали багато сил і емоцій, тому це, звісно, залишало свій слід”.

“Нинішнє третє місце – неприйнятний результат. Динамо завжди повинно бути на найвищих місцях. Напевно, ніхто не очікував такого результату, адже розпочали цей чемпіонат ми дуже погано”.

“Зараз кожна команда виходить та б’ється з грандами. Кожний суперник зараз намагається відібрати очки у топ-клубів, тому інколи бувають інтриги та несподівані результати. Це тільки додає ще більшого імпульсу нашому чемпіонату”.

Вівчаренко цього сезону дебютував у першій команді Динамо, перейшовши з юнацького складу клубу. Захисник провів 22 поєдинки за киян у всіх турнірах, у яких забив один гол та віддав дві результативні передачі.

Динамо посідає третє місце в УПЛ, відстаючи від лідера Дніпра-1 на п’ять очок. Кияни набрали 30 очок, як і Шахтар, але провели на дві гри більше за Гірників.