Валенсія – Реал пряма трансляція матчу MEGOGO

Реал — Хетафе, фото — Getty Images

21 травня Реал зіграє з Валенсією у матчі 35 туру чемпіонату Іспанії у Валенсії, на стадіоні Месталья. Початок матчу Валенсія – Реал о 19:30. Пряма онлайн відеотрансляція матчу 35 туру чемпіонату Іспанії Валенсія – Реал Мадрид буде доступна.

У неділю, 21 травня, матч 35-го туру чемпіонату Іспанії Валенсія – Реал Мадрид пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляція матчу 35-го туру чемпіонату Іспанії Валенсія – Реал буде доступна на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі.

Також матч 35 туру чемпіонату Іспанії Валенсія – Реал Мадрид пряму онлайн відеотрансляцію можна подивитися на платформі “Воля ТБ” у різних пакетах.

Поразка від Манчестер Сіті у матчі-відповіді Ліги чемпіонів боляче вдарила по самолюбству мадридців. Вершкові програли начисто, плюс – розгромно. Реабілітуватися Реал може сьогодні, якщо переможе Валенсію, у якої виграв п’ять останніх поєдинків.