Мальорка – Атлетико коли і де дивитись трансляцію матчу

Антуан Гризманн, фото — Getty Images

У середу, 9 листопада, Атлетико Мадрид у матчі 14-го туру чемпіонату Іспанії зіграє з Мальоркою. Матч Мальорка – Атлетико відбудеться у Пальма-де-Мальорці на стадіоні Іберостар. Початок матчу Мальорка – Атлетико о 22:30. Sport Arena розповідає все, що треба знати про пряму онлайн відеотрансляцію матчу 14-го туру чемпіонату Іспанії Мальорка – Атлетико Мадрид.

Де дивитися Мальорка – Атлетико онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі

У середу, 9 листопада, матч 14 туру чемпіонату Іспанії Мальорка – Атлетико пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляцію матчу Мальорка – Атлетико Мадрид буде доступно на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі.

Також матч 14-го туру чемпіонату Іспанії Мальорка – Атлетико можна переглянути на платформі «Воля ТБ» у різних пакетах.

Все, що відбувається останнім часом з Атлетико, схоже на страшний сон для фанатів команди. Матрацники вилетіли з єврокубків. Матрацники не можуть виграти у чемпіонаті вже два матчі, програвши на цьому відрізку Кадісу. Матрацники хоч і йдуть на третьому місці, відстають від Барселони на 13 очок.

На цьому тлі результати скромної Мальорки вражають. Команда у трьох останніх набрала сім очок (майже стільки ж, скільки за попередні 10 турів) та комфортно розташувалася в середині таблиці. І так, нічого хорошого, якщо виходити з останніх результатів виїзд Атлетико до Мальорки не обіцяє: Матрацники програли Мальорці два останні матчі. А у шести останніх очних зустрічах виграли лише двічі.