Агент Довбика: Які 7-8 млн євро за Артема? На таку суму зараз Дніпро-1 навіть не буде дивитися

Артем Довбик, фото — scdnipro1.com.ua

Олексій Люндовський, агент нападника СК Дніпро-1 Артема Довбика, розповів про інтерес закордонних клубів до форварда збірної України. Також менеджер прокоментував інформацію про те, що Салернітана хоче орендувати Довбика із правом викупу за 7 мільйонів євро.

“Я трохи здивований, чому інформація з’явилася саме зараз, кому це вигідно і чому називаються саме ті, а не інші суми”, – сказав Люндовський.

“Давайте розбиратися. Клуби не поверталися до переговорів, бо з них не виходили. Серйозний трансфер – це постійна робота. Контакти із закордонними клубами у нас не припинялися, всі клуби, які фігурували у ЗМІ, продовжують спостерігати за Довбиком та вести роботу з підготовки трансферу”.

“Був інший момент у цих кількох повідомленнях, який здивував. Сума трансферу. Ви бачили, фігурувало 7-8 мільйонів євро. На таку суму зараз Дніпро-1 навіть дивитися не стане. Я просто нагадаю, що ще влітку, коли Довбик був без ігрової практики, за нього офіційно пропонували 10 мільйонів, адже тоді у багатьох були сумніви, як вийде Артем після вимушеної перерви та травми, наскільки швидко зможе собі повернути тонус”.

“Зараз, коли він знову найкращий бомбардир УПЛ після осінньої частини сезону, та ще й підкріпив це результативністю в єврокубках, його ціна явно буде вищою, ніж улітку. Які 7-8 мільйонів?”.

Раніше повідомлялося, що Дніпро-1 планує продовжити контракт із Довбиком. Діюча угода Артема з дніпрянами розрахована до 31 грудня 2023 року.

Влітку Довбиком цікавилися Аугсбург, Штутгарт, Трабзонспор, а також низка італійських клубів, серед яких Салернітана та Торіно.

У поточному сезоні Довбик забив 16 голів і віддав 4 асисти у 22 матчах за клуб з Дніпра. Нагадаємо, що Артем став найкращим бомбардиром групового етапу Ліги конференцій.

Дніпро-1 лідирує у чемпіонаті України, випереджаючи Шахтар на п’ять очок. Національна першість відновиться у березні.